Mig, Maffetone og de lidt færre kilo

Måske læste du mit indlæg for fjorten dage siden om, hvordan jeg var blevet en anelse for rund om livet. Måske sidder du med en svag erindring om, at jeg ville booste mit vægttab og mit velvære med Phil Maffetones Two week test. Måske har du ikke fået det læst endnu. I så fald kan du finde det her. Måske sidder du nu og venter spændt på at læse, hvordan det er gået.

Det er gået ret godt, kan jeg afsløre. Næsten hele familien har været med. Min knægt på syv er meget glad for sine rugbrødsmadder. Det skal han selvfølgelig have lov til, så hans Two week test bestod i at holde nallerne fra slik. Han overlevede, kan jeg afsløre.

Min tolvårige datter var til gengæld helt med på at skifte sine morgenhavregryn ud med salat og røræg. Det har givet anledning til mange gode diskussioner om, hvad der er sundt og det modsatte, E-numre og forarbejdede fødevarer, og hvordan man siger pænt nej tak, når der bliver delt kage ud i skolen.

Når man går så radikalt til værks med sin kost får man virkeligt anledning til at mærke hvor meget kost betyder for hvordan man har det. Og hvor lidt glæde man reelt har af at spise junk.

Allerede i løbet af den første uge oplevede jeg, at mit energiniveau højnedes og er blevet mere stabilt over dagen. Jeg har løbet mere, end jeg har gjort i meget lang tid, og været motiveret for det. Min søvnkvalitet har været bedre end den længe har været.

Det var lidt det, jeg havde håbet på at opleve, og hvis jeg så samtidig kunne smide lidt af det overflødige spæk på maven, ville det være en kærkommen bonus. Jeg fik min bonus. To kilo har jeg fået barberet af, og nu mangler der bare de sidste fire.

Jeg skal dog blankt erkende, at selvom vi har spist rigtigt godt i familien de sidste uger, og at jeg bestemt har tænkt mig fortsat at spise rigtig mad, så har det været en restriktiv affære, og det bliver fint at slippe tøjlerne en smule. Kommer det så til at betyde, at de næste kilo rasler lidt langsommere af, er det ok.

Du er som altid velkommen til at smide en kommentar eller et spørgsmål, hvis der er noget der trænger sig på.

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *