Blæsevejr og et kærkomment genhør

Nogle gange er det de små ting, der får dig ud af døren. I dag var sådan en dag.

Jeg er ikke sådan én, der sover længe om morgenen. Heller ikke i weekenden, og denne lørdag morgen var ingen undtagelse. Faktisk havde jeg kalkuleret med, at jeg ville vågne tidligt, og derved kunne snige mig ud at løbe en længere tur inden familien vågnede.

Desværre vågnede jeg umotiveret og træt. Vejret var ikke i nærheden af, at være som jeg havde håbet. Det var koldt og blæsende, og benene føltes underligt stive og energiforladte. Undskyldningerne var mange, og overspringshandlingerne lå lige for. Efter lidt adspredt ”spilden tid” på nettet endte jeg på twitter.

BAM! Der var tweetet jeg, og mange andre, har ventet, og håbet, på:

Rob Watson er, nu forhenværende, canadisk eliteløber. I halvandet år havde han ”The Rob Watson show” sammen med sin ven Eric Spence, hvor vi fulgte Robs forsøg på at kvalificere sig til marathonet ved OL i Rio.

Podcasten gav et fantastisk indblik i livet for en mellemgod eliteløber, og det er der ikke meget glamour over, krydret med tvivlsomme svar på lytterspørgsmål, Robs og ikke mindst Erics syn på næsten hvad som helst og enorme mængder humor.

Det lykkedes ikke for Rob at kvalificere sig til Rio. Jeg er med garanti ikke den eneste lytter af showet, der sad med fugtige øjne, da det blev klart, at det ikke kom til at gå. Det blev, i først omgang, også afslutningen på showet, og løbermiljøet blev en kæmpe inspirationskilde fattigere. Indtil nu!

Skal du kun lytte til én podcast om løb, bør ”Rob Watson show” være dit valg. De gamle afsnit kan sagtens tåle et genhør. Hvis du stikker høretelefonerne i ørerne og løber en tur til hver af de gamle 77 afsnit, kommer du med garanti både i bedre form og, ikke mindst, i bedre humør.

Jeg har løbet rigtigt mange ture med ”Rob Watson show” i ørerne, og Robs tweet gav mig lige det lille skud motivation og inspiration, der fik mig til at snøre skoene og komme ud af døren.

Nogle gange skal der bare ikke andet til end det rigtige tweet.

 

 

 

Del:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *